groepslessen

GROEPSLESSEN

Groepslessen

Optimaal sporten onder een ongedwongen clubsfeer.

Kies uit één van onze energieke en motiverende groepslessen. Met een ruim aanbod van 20+ lessen per week zit er altijd wat voor jou tussen. Heb jij moeite met jezelf te motiveren? Geen zorgen, onze instructeurs zorgen ervoor dat jij het maximale uit je training haalt!

Aanbod lessen

club-power-refresh

Club Power

POWER is een groepstraining waarbij je gebruik maakt van een barbell met gewichten naar eigen keuze. Krachttraining op muziek en alle spiergroepen komen aan bod, zeker ook geschikt voor mannen!
core-les

Club Core

CORE is een heerlijke workout om je kernspieren te trainen. Je buik, billen en rug worden strakker en sterker. Functioneel trainen staat centraal! Focus op de CORE en een hoge intensiteit zorgen voor een snel effect.
pilates

Pilates

PILATES zou je kunnen omschrijven als een inspannende ontspanningsles. Pilates is een training waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is.

Indoor Cycling

Wil jij je conditie en uithoudingsvermogen trainen en zoveel mogelijk calorieën verbranden? Dan is het indoor fietsprogramma CYCLING iets voor jou! Geschikt voor iedereen en een motiverende muziekles.
wod-fitness

WOD

'Workout Of the Day'. Door met verschillende oefeningen, combinaties of intensiteit te trainen is de WOD elke keer anders. Constant gevarieerd, zoals de CrossFit filosofie omschrijft. Kortom, pittige les!
get-fit

GET-FIT

Bij GET-FIT volg je een wekelijks variërende circuittraining. Verschillende oefeningen gericht op kracht en conditie zorgen voor een snelle verbetering in fitheid. Na 30 minuten ga je met een voldaan gevoel naar huis!
body-impact

Body Impact

Bij BODY IMPACT kun je denken aan een full-body workout, vooral met oefeningen op eigen lichaamsgewicht. Qua intensiteit kun je deze les naast GET-FIT zetten. Na 45 minuten heb je alle spiergroepen gehad!
bootcamp

Bootcamp

Sporten in de buitenlucht is heerlijk! Een leuke team workout waarbij je gebruik maakt van trappen, bankjes, grasveldjes etc. in het dorp. Hardlopend verplaatsen, voor jouw bootcamp coach van Refresh is niets te gek! Durf jij het aan?
indoor-cycling

Gevarieerd lesrooster

Met wekelijks ruim 20 groepslessen is er altijd een les die je leuk vind! Laat je adviseren door een van onze trainers welk lesprogramma het beste past bij jouw doelstelling. Heb jij moeite om jezelf te motiveren? Onze instructeurs zorgen ervoor dat jij elke keer weer het maximale uit jezelf haalt.
clubjoy-core

Clubjoy programma's

Refresh Your Fitness werkt samen met Clubjoy. Zij maken gestandaardiseerde groepslesprogramma's op motiverende muziek. Elke 3 maanden volg je een nieuwe choreografie. Samen met onze gecertificeerde instructeurs werk jij aan je gezondheid en conditie onder een gezellige sfeer.
body-pump