groepslessen

GROEPSLESSEN

Groepslessen

Groepslessen is energie! 

Met een ruim aanbod van 20+ lessen per week zit er altijd wat voor jou tussen. Heb jij moeite met jezelf te motiveren? Geen zorgen, onze coaches zorgen ervoor dat jij het maximale uit je training haalt. Hieronder vind je ons aanbod van de groepslessen.

club-power-refresh

POWE​​​​R

POWER is een groepstraining waarbij je gebruik maakt van een barbell met gewichten naar eigen keuze. Krachttraining op muziek en alle spiergroepen komen aan bod, zeker ook geschikt voor mannen!
core-les

CORE

CORE is een heerlijke workout om je kernspieren te trainen. Je buik, billen en rug worden strakker en sterker. Functioneel trainen staat centraal! Focus op de CORE en een hoge intensiteit zorgen voor een snel effect.
pilates

BOOTY

BOOTY is in intensiteit vergelijkbaar met CORE. Maar dan volledig gericht op de billen. Wist je dat de bil de grootste spier is in je lichaam? Een sterke bilpartij kan ook bijdragen aan het reduceren van rugklachten.

CYCLING

Wil jij je conditie en uithoudingsvermogen trainen en zoveel mogelijk calorieën verbranden? Dan is het indoor fietsprogramma CYCLING iets voor jou! Geschikt voor iedereen en een motiverende muziekles.
wod-fitness

HIIT BARBELL

ClubJoy HIIT Barbell is geschikt voor iedereen die snel superfit wil worden. Je bepaalt zelf hoe zwaar je traint, je kiest zelf hoeveel gewicht je op de barbell plaatst. Het enige wat je nodig hebt, is de wil om hard te werken.
get-fit

NRG

NRG is een interessante mix tussen dans en fitnessbewegingen. Na deze les heb jij gewerkt aan je ritmegevoel en ontzettend veel kcal verbrand! Deze les is te combineren met een kracht les, zo heb je een volledige training gehad.
body-impact

WOD

'Workout Of the Day'. Door met verschillende oefeningen, combinaties of intensiteit te trainen is de WOD elke keer anders. Constant gevarieerd, zoals de CrossFit filosofie omschrijft. Kortom, pittige les!
bootcamp

GET-FIT

Bij GET-FIT volg je een wekelijks variërende circuittraining. Verschillende oefeningen gericht op kracht en conditie zorgen voor een snelle verbetering in fitheid. Na 30 minuten ga je met een voldaan gevoel naar huis!
indoor-cycling

Zijn lessen iets voor mij?

Met wekelijks ruim 20 groepslessen is er altijd een les die jou past! Laat je adviseren door een van onze trainers. Wij begrijpen dat je een druk leven hebt. Onze half uur lessen zijn ideaal als je weinig tijd hebt maar toch effectief wil trainnen. Heb jij moeite om jezelf te motiveren? Onze instructeurs zorgen ervoor dat jij elke keer weer het maximale uit jezelf haalt.
clubjoy-core

Clubjoy programma's

Refresh Your Fitness werkt samen met Clubjoy. Zij maken gestandaardiseerde groepslesprogramma's op motiverende muziek. Elke 3 maanden volg je een nieuwe choreografie. Samen met onze gecertificeerde instructeurs werk jij aan je gezondheid en conditie onder een gezellige sfeer.
body-pump