fitness-refresh

FITNESS

Fitness

Wil jij een betere versie van jezelf worden?

Wat wij bij Refresh graag doen is mensen in beweging brengen! Onze missie is dat jij je persoonlijke doelstelling behaalt. Of je nu wil afvallen, aankomen, je spieren sterker maken of sport specifiek; wij helpen je graag met een persoonlijk trainingsplan.

fitness-krachttraining

Kracht Training

Krachttraining is dé manier om een fit en sterk lichaam te krijgen. In de nieuwe beweegrichtlijnen word aanbevolen om 2 á 3x per week spier verstevigende oefeningen te doen. Zo is krachttraining goed voor mannen en vrouwen in alle leeftijdscategorieën. Je kunt bij ons alle kanten op met krachttraining. Je maakt gebruik van 17 professionele Nautilus krachttoestellen en we hebben alles in huis wat betreft vrije gewichten zoals stangen en dumbells. Wil jij wat meer spiermassa opbouwen en je fit en sterk voelen? Bij Refresh maken we een programma op maat voor je.

cardio-training

Cardio Training

Wil jij je conditie en uithoudingsvermogen verbeteren? Met cardiotraining verhoog jij je hartslag om fitter te worden. De capaciteit van je hart en longen word snel beter en het verlaagt ook de kans op hart- en vaatziektes. Groot bijkomend voordeel van een goede conditie is minder moeite hebben met de dagelijkse dingen zoals fietsen en traplopen. Het is belangrijk om een goed trainingsprogramma te volgen zodat jij op de juiste intensiteit traint. Bij ons ben je op het juiste adres voor een goed cardio-trainingsplan, onze instructeurs helpen je hier graag bij!
personal-training(1)

Functional Training

Met functioneel trainen leer je op de juiste manier te bewegen. Deze training is vooral gericht op coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid. Je traint vooral met je "eigen" lichaamsgewicht of kleine materialen. Korte intensieve trainingen zorgen ervoor dat jij snel fit word! Iedereen kan op eigen niveau functioneel trainen. Ook voor ouderen is het heel belangrijk, balansoefeningen zijn opgenomen in de nieuwe beweegrichtlijnen vanuit de overheid. Onze instructeurs zijn gespecialiseerd in functioneel trainen en samen met kracht en cardio is jouw trainingsplan compleet.
refresh-circuittraining