Typ bij bericht: Ik doe mee met de Games!

REFRESH GAMES

Vul bij bericht in: Ik doe mee met de Games!

De inschrijvingen zijn geopend!

Leuk dat jullie mee doen aan de Refresh Games. Inschrijven gaat als volgt: ga naar de contact pagina van deze website. Vul je gegevens in en schrijf bij bericht dat je mee wil doen aan de Games. Laat ook even weten of je individueel inschrijft, of dat je al met je vrienden een team hebt gevormd. Geef dan ook vast je team naam op! Wij nemen vervolgens contact met je op en bevestigen via de mail. Je ontvangt dan ook een betaallink. Deelname bedraagt €15,- per persoon. De volledige opbrengst gaat naar Stichting Ushersyndroom.

Dit is wat je te wachten staat...

Estafette Run

Samen met je team ga je een totaalafstand afleggen binnen een bepaalde tijd. Geef het 'stokje' door aan je team genoot en behaal zoveel mogelijk punten!


Estafette Row

Ook hier ga je samen met je team aan de slag. Hoe snel kunnen jullie met elkaar een de meters afleggen? Tactiek binnen je team speelt hier een belangrijke rol!


Surprise Workouts

Bij dit onderdeel liggen alle kaarten nog open. Om het spannend te houden horen jullie op de dag zelf wat dit onderdeel inhoudt! Zorg dat je scherp bent!


Verleg je grenzen bij de Refresh Games. Dit leuke sport evenement is een creatie van ons eigen team en wordt gehouden als afsluiter van de Open Week van 11 - 16 Oktober 2021.

arrow_drop_up arrow_drop_down